Speedminton Fun Set - Speed Badminton Setleri

676,27 TL
*151,48 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Stok Kodu
400050
Fiyat
563,56 TL + KDV

Speedminton Fun Sets

Speedminton Fun Set ile artık daha küçük mekanlarda da raket sporu yapabileceksiniz. Yeni Fun Setler, büyük bir yenilik getiriyor: HELISPEEDER

Helispeeder, kısa mesafelerde oyunu daha keyifli hale getiren bir Speedminton Speeder tasarımıdır. Açılıp kapanabilen kanatları sayesinde, stabil bir uçuş performansı sergiler ve de kanatları açıldıktan çok kısa bir mesafe sonra durur. 7-10 metrelik küçük alanlarda bile oyun oynanmasına imkan verir.

Funset içindeki tek yenilik Speeder ile sınırlı değildir. Funset raketleri de daha hızlı bir oyun ve kısa mesafe oyunları için tasarlanmıştır. Bu sebeple diğer modellere göre daha hafif ve de kısadırlar.

Speedminton Fun seti içinde:

  • iki adet Fun Set Raketi

  • iki ader Helispeeder

  • ve iki paket ışık çubuğu bulunur

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Speedminton Fun Set - Speed Badminton Setleri Speedminton Fun Set - Speed Badminton Setleri ve diğer Speedminton ürünleri uygun fiyatlarla sportifhayat.com'da. Hemen sipariş ver, ayağına gelsin! 400050
Speedminton Fun Set - Speed Badminton Setleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.