2023 Avustralya Açık

23-01-2023 14:38
2023 Avustralya Açık
Avustralya Açık 2023 sezonun ilk Grand Slam'i ikinci haftasına ulaştı. 

Bir çok oyuncunun üzüntüyle kapattığı ilk haftada , Yonex Takımından toplam 11 oyuncu tekler müsabakasında hala yarışa devam ediyor. 
 
Hurkacz   ilk haftayı mutlu kapattı.
Cuma gecesi  gişe rekorları kıran bir maçtı, çünkü 10 numaralı seri başı Hubert Hurkacz (POL) ve 22 numaralı seri başı Denis Shapovalov (CAN)  ellerinde Yonex raketleriyle savaştı.Kazanan Hubert Hurkacz oldu.
 
Yoshi Japon tarihi yazıyor
Yoshihito Nishioka (JPN) için Avustralya Açık, 2023'te yepyeni deneyimlerle dolu.  Grand Slam tarihinde bunu yapan üçüncü Japon oyuncu oldu. Mackenzie McDonald'ı 7-6(6), 6-3, 6-2 yenerek 16. tura yükseldi. Ve elinde VCORE raketi ile daha fazla tarih yazmak istiyor.
 
Belinda iyi hissediyor.
İsviçreli yıldız Belinda Bencic'in ( arka arkaya 10. AO ve en iyisi bu olsun istiyor. Tokyo 2020 Olimpiyat şampiyonu, 2016'dan bu yana ilk kez Melbourne'de ikinci haftaya yükselmek için üçüncü turda Camila Giorgi'yi  üst üste setlerde yendi.
 
Garcia, Yonex arkadaşı Siegemund meydan okumasından sağ çıktı.
 4 numaralı seri başı Caroline Garcia (FRA) için turnuvanın şimdiye kadarki en zor maçı olduğunu kanıtladı. ABD Açık yarı finalisti ilk seti kaybetmesine rağmen paniğe kapılmadı. Fransız ,  sarsılmaz özgüveniyle maçı kazandı ve 2018'den bu yana ilk kez Avustralya Açık'ta dördüncü tura yükseldi.




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.