R2 Oxygen ile tanışın

12-05-2018 21:10
R2 Oxygen ile tanışın

R2 ile başlayan yolculuk R2v2 den sonra şimdi de R2 Oxygen ile devam ediyor

R2v2 neden bu kadar çok sevildi?

Bunun en önemli sebeplerinden biri, R2v2, piyasaya çıktığında, rakiplerinin ötesinde etkili bir şekilde, kasların vibrasyonunu önleyip, yine onlara kıyasla daha çok dolaşım sistemini rahatlatmasından, kanın geri dönüşünü sağlamasından ötürü, çok sevildi ve hala popülerliğini sürdürüyor. Bunu yaparken bir çok insanın muzdarip olduğu ve "ayaklarım şişiyor” , diyerek dile getirdiği sorunu da önemli ölçüde bertaraf etmiş olması.

R2v2 kimlere tavsiye ediliyor?

R2V2 , serinin en fazla koruma sağlayan, en dayanıklı ve de uzun ömürlü üyesi. Ultra maraton koşanlara ve sakatlıktan yeni çıkmış ve form tutmaya başlamış sporculara tavsiye ediliyor.

Pro R2 Swiss versiyonunun farkı nedir?

R2 ailesinin , yarışlar ve hızlı aktiviteler için daha fazla tavsiye edileni, Pro R2 Swiss modeli, baldır kaslarını daha elastik yapısı sayesinde, daha iyi sarması gibi sebeplerden ötürü, daha fazla antrenman frekansı ve antrenmanlarda daha fazla yükleme yapanlar için tavsiye ediliyor. Takım sporları, yarı maraton hazırlıkları için, haftada  2 veya 3 kere antrenman yapanlar veya uzun mesafe için haftada 3 ila 4 kere antrenmana çıkanlara tavsiye ediliyor.

Kompresyon ‘sleeve’ leri ailesinin en yeni üyesi ile tanışın: R2 Oxygen , kan dolaşımını rahatlattığı kadar cilde de iyi gelen incecik ve yumuşak dokusu ile, cildiniz için bugüne kadar yapılmış en rahat kompresyon tekstili ürünüdür.

Takım sporları için haftada 2 den fazla antrenmana çıkanlara, yarı maraton veya 35km ye kadar patika antrenmanlarına ise haftada 3’ten fazla çıkanlara, maraton ve üstü mesafelerde ise, haftada 4’ten fazla antrenman yapanlara tavsiye ediliyor.

Hangi yenilikleri getiriyor?

R2 Oxygen, diğer modellerden daha ince ve hafif bir yapıya sahip. Cildin nefes alması (Oxygen adını buradan alıyor) ve kullanıcısına daha rahat bir koşu vaat ediyor.


Hangi ürün hangi şartlardan daha avantajlı?
Veya
Ben hangisini seçmeliyim?

Genel olarak şunu söyleyebiliriz:

Spora yeni başlayan veya sakatlıktan yeni çıkmış sporculara R2v2 , daha iyi bir koruma sunuyor.

Performansını bir sonraki seviyeye taşımak isteyen ve bu esnada da,  kompresyondan sadece koruma değil , daha iyi ısı regulasyonu, daha fazla rahatlık isteyenler için, Pro R2 Swiss daha doğru bir seçim. Bir başka açıdan bakacak olursak, R2 Oxygen çıkmadan önce performans sporcularına tavsiye edilen ürün Pro R2 Swiss idi.

Senede birkaç yarışa katılan ve sürekli bir antrenman programı çerçevesinde, haftada 4 veya daha fazla antrenman yapanlara ise R2 Oxygen tavsiye ediliyor.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.